Van Diepen Tuinen veelzijdig in alles

Bij Van Diepen Tuinen kunt u terecht voor onder andere tuinontwerp, tuinaanleg en het onderhoud van uw tuin.

In de volgende stukken staat kort en bondig onze werkwijze beschreven en kunt u lezen op welke gebieden wij werkzaam zijn:

Het ontwerpen van uw tuin

Wanneer we een tuin voor u ontwerpen is het belangrijk dat we in het 1e gesprek de volgende dingen doornemen;

  • Een globale indeling van de tuin; welke onderdelen (terras, gazon, vijver enz.) wilt u erin hebben en waar ongeveer?
  • In hoeverre mag de tuin onderhoud vergen? Daar kunnen we met de hoeveelheid en soort beplanting rekening mee houden.
  • Wat is ongeveer uw budget voor de tuin? Door de prijs van sommige materialen of de arbeidsintensiviteit van sommige onderdelen kan de prijs sterk worden bepaald. Voor de meeste zaken weten we prima alternatieven!

Na het eerste gesprek maken we een ontwerpschets die we in de vorm van enkele kopieen bij u presenteren. Daarin kunnen we gezamenlijk veranderingen aanbrengen en zo tot een definitief ontwerp komen.

Tip: Denk bij het ontwerp/aanleg ook na over eventuele verlichting/stroompunten. Graaf de kabel bij de aanleg in en u hoeft later niet meer door uw bestrating of gazon!

Aanleg van uw tuin

Bij de aanleg van uw tuin doen we alles zelf; van het straatwerk, houtwerk tot de beplanting. Alleen het grondwerk doen we samen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken met (mini)graafmachines en containers (tbv grond/zand aan -en afvoer).

Door goede afspraken met leveranciers kunnen we ervoor zorgen dat materialen pas op de klus komen wanneer nodig zodat deze niet onnodig lang bij u voor de deur staan. Ook wordt al het afval direct afgevoerd!

Beplanting

Omdat het voor u als klant vaak moeilijk voor te stellen is hoe een beplanting er uit komt te zien, werken we vaak volgens de volgende methode;

  • We nemen van te voren globaal met u door, hoe u de tuin beplant wilt hebben.
  • We nemen vervolgens ruim voldoende beplanting mee en zetten dit los uit in de tuin.
  • We lopen het samen met u door, wat u mooi/goed vindt wordt geplaatst, de overige beplanting nemen wij weer mee terug.

Onderhoud van uw tuin

Onderhoud van de tuin kunnen wij op vele manieren voor u verzorgen;

  • 3x per jaar de gehele tuin voor u snoeien, bemesten, graskanten steken enz. Zodat u de rest van het jaar alleen het onkruid en het gras hoeft bij te houden.
  • Totaal onderhoud van de tuin; Alles wat met uw tuin te maken heeft; van de bomen tot de bestrating houden we het gehele jaar door netjes. Al het groenafval kan direct door ons worden afgevoerd / versnipperd.
  • Alle onderhoudsprojecten kunnen we zowel op regie als op contractbasis doen. In het laatste geval kunnen we voor een vast bedrag uw (bedrijfs)tuin het gehele jaar door bijhouden.

Al het groenafval kan direct door ons worden afgevoerd.

Van Diepen Tuinen
Klokkeweit 2
1685 PP Zwaagdijk

Mobiel Erik 06 - 533 18 929

info@vandiepentuinen.nl